روش صحیح تست زدن در کنکور

روش صحیح تست زدن در کنکور

روش صحیح تست زدن در کنکور

یکی از اصلی ترین مشکلاتی که اکثر داوطلبان کنکور سراسری با آن دست و پنجه نرم می کنند ، عدم اطلاع از شیوه های صحیح تست زنی می باشد . دانش داوطلب و حفظ آرامش وی سرجلسه آزمون ، از مهم ترین عوامل موفقیت در کنکور سراسری محسوب می شوند .

مهارت تست زنی  روش صحیح تست زدن در کنکور

تست چیست ؟ یک سوال تشریحی که برایش 4 گزینه گذاشته اند اما این امر تمرکز کافی  و دانش لازم را می طلبد .چرا فردی  در امتحانات نمره خوبی کسب می کند در حالیکه نمی تواند به راحتی پاسخ تست ها را بدهد ؟ شما در امتحان وقت کافی را  دارید که  به سوالات پاسخ بدهید . ولی در کنکور یا آزمون آزمایشی زمان کمی  دارید بنابراین  زمان پاسخگویی به یک تست بسیار اهمیت دارد .چگونه این مشکل را برطرف کنیم ؟

پاسخ ساده است. مهارت تست زنی باعث می شود سوالی که اولین بار طول کشید تا به آن پاسخ بدهید زیر 1 دقیقه پاسخ بدهید. فقط بایست  اعتماد به نفس اولیه را دارا باشید ضمنا سوالات کنکور سراسری نوع خیلی متنوع نیستند.  مطمعنا همه ما در طول سالی که برای کنکور سراسری درس می خوانیم با  سوالات مختلفی برخورد می کنیم . به هر حال  باید  با هر شکلی از تست مواجه  شدیم روش  پاسخگویی به آن را در جایی یادداشت کنیم و به این شکل مهارت تست زنی به عنوان یک روش صحیح در تست زدن مطرح می شود.

نکات تست زنی

  1. هر داوطلب دارای نقاط قوت و ضعف در دروس متفاوت است. آن ها را در نظر گرفته و بسته به توانایی خود تصمیم بگیرید که چه تعداد سوال را می توانید پاسخ دهید. در نتیجه نیاز به پاسخ گویی همه سوالات نمی باشد و تکلیف شما هم مشخص است.
  2. جهت پاسخ دهی به مجموعه سوالات هر درس ، برای خود زمانی در نظر بگیرید.
  3. سوالات را به صورت روزنامه وار مطالعه کرده و اگر جزو سوالات آسان بود آن را پاسخ دهید.
  4. در کنار سوالاتی که به هیچ وجه جوابشان را نمی دانید ، علامت منها (-) قرار دهید.
  5. سوالاتی که به نظر وقت گیر و دشوار بوده و یا بین دو گزینه شک دارید را با علامت به علاوه (+) یا ضربدر (×) مشخص نمایید.
  6. در پایان هر درس اگر از مدت زمانی که برای آن در نظر داشتید ، باقی ماند به سراغ سوالات مشکوک و وقت گیر آن بروید.
  7. پس از پاسخ دهی به تمام سوالات ، اگر تمام تکنیک های بالا را رعایت کرده باشید باید دارای وقت اضافه باشید. در این زمان به سراغ دروس با ضرایب بالاتر و مباحثی که جزو نقاط قوت شما می باشند ، رجوع کرده و به پاسخ گویی سوالاتی بپردازید که اطمینان بیشتری از درست بودن جواب خود داشته باشید.
  8. مسلما در آزمون سوالاتی وجود دارند که بسیار سخت و پیچیده باشند. درصورت مواجهه با آن ها دچار اضطراب نشوید و کاسه چه کنم به دست نگیرید! آن را علامت زده و از آن گذر کنید.
  9. سوالات را به ترتیب دفترچه پاسخ دهید و از نگاه کردن به سوالات بعدی خودداری کنید. زیرا با این کار تنها استرس خود را زیاد می کنید.
  10. سعی کنید سوالات هر درس را زودتر از زمان مشخص شده آن ، پاسخ دهید.
  11. سوالات را کامل و به دقت مطالعه کرده و پس از اطمینان از جواب خود ، آن را در پاسخ نامه وارد کنید. در عین حال سعی کنید از سرعت عمل خوبی برخودار باشید.

 

یک پاسخ

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *