شخصیت ENTJ-A / ENTJ-T
شخصیت ENTJ-A / ENTJ-T
تشخیص این افراد بسیار آسان است. کافی است سر بچرخانید و افرادی را ببینید که بدون هیچ چشم داشت و به صورت داوطلبانه مسئولیت کارها را برعهده میگیرند و برای به موفقیت رسیدن برنامه ریزی دقیق می کنند و برای هر فردی کاری را در نظر میگیرند به علاوه این افراد بسیار رک هستند و از پاسخ دادن به مسائل هراسی ندارند.
ویژگی شخصیت ENTJ

این دسته از افراد دارای ویژگی های بسیار زیادی هستند و اکثر این ویژگی ها برای رسیدن به نوک قله موفقیت در یک فرد لازم است پس اگر قرار باشد کسب قله موفقیت را فتح کند مسلما افرادی با شخصیت ENTJ هستند که به این امر دست پیدا خواهند کرد ولی ویژگی های این افراد چیست؟
1. دیدن نکات مثبت در هر شرایطی
این افراد در همه حال و هر شرایطی نکات مثبت آن را میبینند و بهترین استفاده را از کمترین امکانات میبرند. این افراد از این که به همه ی افراد کمک کنند و سعی در حل مشکلات دیگران داشته باشند تا این افراد به مشکلات خودت غلبه کنند و به بهترین بازدهی برسند.
2. سعی در افزایش کیفیت کارکنان
افرادی با تیپ شخصیتی ENTJ در انجام امور به بهترین شکل عمل میکنند این افراد بیشتر در کارهای مدیریتی مشغول میشوند و شیوه عملکرد آنها به این صورت است که اگر شما به کارکنان خود رسیدگی کنی و سطح کیفی آنها را بالا ببری در حقیقت به خود و سازمان کمک کردهای، در حقیقت نیز همانگونه است زمانی یکی سازمان به موفقیت میرسد که کارکنان این سازمان در بهترین سطح کاری باشند.
3. توانایی ارائه بسیار قوی و بالا
افرادی که دارای تیپ شخصیت ENTJ هستند معمولا در ارائه ایده ها و نظرات خود بسیار قوی و قاطع عمل میکنند و توانایی دفاع از نظرات و ایده های خود را دارند و با یک انتقاد خود را نمی بازند.
4. آینده نگر
افرادی که آینده نگر هستند بیشتر به دنبال رسیدن به موفقیت هستند و در رسیدن به موفقیت های بیشتر اشتیاق بیشتری دارند و به شکل افراد حریص در رسیدن به چیزی عمل میکنند. شخصیت ENTJ همواره به دنبال افزایش علم و آگاهی خود هستند و دوست دارند در هر زمینهای که پا میگذارند به درجه استادی برسند و هیچ وقت از افزایش مهارت خسته نمیشوند.
5. ارتقای تیم مساوی ارتقای خود
به علاوه این افراد در آموزش و انتقال علم به دیگران بسیار کوشا هستند و هیچ وقت از یادگیری و یاددهی به دیگران خسته نمی شوند این افراد اعتقاد دارند برای موفقیت احتیاج به یک تیم هست و موفقیت به تکی حاصل نمی شود پس در انتقال علم به هم تیمی های خود بسیار فعال هستند زیرا اعتقاد دارند پیشرفت تیم باعث پیشرفت این افراد است.
نقاط ضعف شخصیت ENTJ

به هرحال هر تیپ شخصیتی در کنار ویژگیهایی و نقاط قوتی که دارند نقاط ضعفی نیز دارند که با توجه به این و بررسی علل وجود این نقاط ضعف میتوان آن ها را برطرف کرد تا هرفردی با هر تیپ شخصیتی بیشتر نقاط قوت داشته باشد تا نقاط ضعف به هرحال اگر بخواهیم به نقاط ضعف شخصیت ENTJ اشاره کنیم میتوانیم موارد زیر را به عنوان مهمترین نقاط ضعف این شخصیت بیان کنیم.
1. عجول بودن در تصمیم گیری
این تیپ شخصیتی از آنجایی که میخواهند به سرعت تصمیم گیری کنند و به اهداف خود برسند ممکن دچار اشتباه بشوند و به طور کلی تصمیم اشتباهی بگیرند که خود و حتی دیگران را در چالش و خطر بیندازد.
راه حل این مشکل
از این رو برای حل این مسئله بهتر است این افراد در تصمیم گیری عجله را کنار بگذارند و بعد از انتخاب بهترین تصمیم اقدام به انجام آن تصمیم بپردازند تا درصد خطا را کاهش دهند و درصد موفقیت را به صورت چشمگیر افزایش دهند.
حتما بخوانید : چگونه زمانمان را مدیریت کنیم؟
2. منطقی بودن بیش از حد
از آنجایی که شخصیت ENTJ، افرادی منطقی هستند و به احساسات توجه خاصی ندارند در مواجه با بقیه هم نیز سعی در برخورد منطقی دارند از این رو این افراد در اغلب اوقات بسیار رک و سخت گیر هستند و به راحتی احساسات بقیه را قبول نمیکنند از این رو این افراد در ارتباطات اجتماعی دچار مشکل میشوند و برای حل آن دست به اشتباه میزند.
راه حل این مشکل
برای حل درست این مسئله بهتر است این افراد به جای حالت انتقادی از دیگران به حرف های آن به درستی گوش کنند و بابت نظرات و پیشنهادات بقیه از آنها تشکر کنند و سعی کنند از این پیشنهادات در حد امکان در تصمیمات خود استفاده کنید.
3. عدم توجه به احساسات خود و دیگران
همانطور که گفته شد شخصیت ENTJ بسیار عجول هستند و تحمل زیادی در مقابل احساسات خود ندارند و در کل تا زمانی که منطق وجود دارد به سراغ احساسات نمیروند از این رو ممکن است در لحظات حساس زندگی رومزه و زمانی که در واکنش های احساسی قرار میگیرند دست به اشتباه بزنند و واکنش اشتباهی نسبت به احساسات انجام دهند به عنوان مثال این افراد ممکن است از دست افرادی که از آنها انتقاد میکنند یا به آنها پیشنهاد میدهد ناراحت شوند و برخورد بعدی را با این افراد داشته باشند ولی به هدف این افراد فکر نمیکنند که شاید این افراد قصد و نیت خیر در سر خود داشتهاند و فکر میکردن با این پیشنهاد یا انتقاد به بهبود سطح کیف این شخصیت کمک می کنند.
راه حل این مشکل
زمانی که فرد نتواند با احساسات خود درست برخورد کند مسلما نمیتواند با احساسات بقیه نیز به درستی برخورد کند از این رو این افراد باید سعی کنند که تا به درستی احساسات دیگران را درک نمایند و عجولانه به کسب جواب ندهند و با تحلیل منطقی احساسات دیگران به آنها پاسخ دهند.
فرماندهان، رهبرانی بالفطره هستند. افراد دارای این گونه شخصیتی تجسم کاریزما و اعتماد به نفس هستند و قدرت را طوری به نمایش میگذارند که دیگران را برای هدفی مشترک گرد هم میآورند. اما فرماندهان برخلاف همتای حساستر خود یعنی پیشگامان، سطح اغلب بیرحمانهای از عقلانیت دارند و از انگیزه، اراده و ذهن تیز خود برای رسیدن به هر هدفی که برای خود تعیین کردهاند، استفاده میکنند. شاید خیلی خوب باشد که آنها تنها سه درصد از جمعیت را تشکیل میدهند تا مبادا به پایمال کردن سایر گونههای شخصیتی ترسوتر و حساستر بپردازند که بقیه جمعیت جهان را تشکیل میدهند – اما باید بهخاطر بسیاری از شرکتها و مؤسساتی که هر روز با آنها مواجهیم باید قدردان فرماندهان باشیم.
حتما بخوانید : 7 آموزش رشد فردی در انسان
شادی در لذت موفقیت نهفته است
اگر فرماندهان عاشق چیزی باشند، آن چیز چالشی خوب اعم از بزرگ یا کوچک است و عمیقاً معتقدند که اگر زمان و منابع کافی در اختیارشان باشد، میتوانند به هر هدفی دست یابند. این کیفیت باعث میشود افراد دارای گونه شخصیتی فرمانده به کارآفرینانی درخشان تبدیل شوند و توانایی آنها برای تفکر استراتژیک و داشتن تمرکز طولانیمدت در حین اجرای هر مرحله از برنامههای خود با اراده و دقت، باعث میشود به رهبرانی قدرتمند در کسب و کار تبدیل گردند. این اراده اغلب نوعی رسالت درونی است، چرا که فرماندهان با اراده مطلق خود به سمت اهدافشان حرکت میکنند حال آنکه دیگران ممکن است تسلیم شوند و مهارتهای اجتماعی آنها به این معنا است که به احتمال زیاد سایر افراد را با خود همراه میکنند و در این روند به نتایجی چشمگیر دست مییابند.
فرماندهان در پشت میز مذاکره، چه در محیط شرکت یا در هنگام خریدن یک خودرو، مسلط، بیامان، و بیرحم هستند. دلیلش این نیست که آنها فینفسه سنگدل یا شرور هستند – بلکه مسئله اینجا است که شخصیت فرمانده واقعاً از چالش و نبرد حاضر جوابی در محیط لذت میبرد و اگر طرف مقابل نتواند مقاومت کند، هیچ دلیلی ندارد که فرمانده از پیروزی نهایی خود چشمپوشی کند.
شاید تفکری که در ذهن فرمانده جریان دارد این باشد “هیچ اهمیتی نمیدهم که مرا ح*****ه بیرحمی بدانی، به شرطی که ح*****ه کارآمدی باشم”.
اگر کسی باشد که فرمانده به وی احترام بگذارد، آن فرد کسی است که از لحاظ فکری قادر است با دقت و کیفیتی همانند خودش با وی برابری کند. شخصیت فرمانده مهارت خاصی در شناخت استعدادهای دیگران دارد و این امر به وی هم در زمینه تیمسازی کمک میکند (زیرا هیچ کس، هر چقدر هم که باهوش باشد نمیتواند همه چیز را به تنهایی انجام دهد)، و هم مانع از آن میشود که فرمانده غرور و برتری بیش از حدی نشان دهد.با این حال، این افراد مهارت خاصی دیگری نیز در برشمردن شکست دیگران با بیرحمی فراوان دارند و این جا است که فرماندهان واقعاً دچار دردسر میشوند.
پرورش دادن علم روابط انسانی
بیان عاطفی در مورد هیچ گونه شخصیتی در گروه نقش تحلیلگر صادق نیست، اما فاصله گرفتن فرماندهان از احساسات خود به دلیل ماهیت اجتماعیشان کاملاً مشهود است و این مسئله بهطور مستقیم توسط طیف بسیار گستردهتری از افراد احساس میشود. به خصوص در محیط حرفهای، فرماندهان بهسادگی حساسیت خود را نسبت به کسانی که آنها را ناکارآمد، بیکفایت یا تنبل میدانند، سرکوب مینمایند. در مورد افراد دارای گونه شخصیتی فرمانده، نشان دادن عواطف به معنای ضعف نشان دادن است و با این رویکرد بهراحتی میتوان برای خود دشمن تراشید – فرماندهان بهخوبی این مسئله را به خاطر دارند که کاملاً به داشتن تیمی مؤثر وابسته هستند، نه فقط برای رسیدن به اهداف خود، بلکه همچنین در خصوص اعتبار و بازخورد خود، چیزی که فرماندهان نسبت به آن بسیار حساس هستند.
فرماندهان بهراستی منبع نیرو هستند، و اغلب تصویری که از خود ارائه میدهند تصویری فراتر از افراد عادی است – و اغلب اوقات خود نیز چنین هستند. هرچند افراد دارای این گونه شخصیتی باید به یاد داشته باشند که جایگاهشان فقط ناشی از اعمال خودشان نیست، بلکه در عین حال ناشی از اقدامات تیمی است که آنها را سرپا نگهداشته است و مهم است که کمکها، استعدادها و نیازهای شبکه حمایتی خود را به ویژه از منظر عاطفی تشخیص دهند. اگرچه شخصیت فرمانده باید ذهنیت “تظاهر کن که داری تا وقتی که بتوانی آن را داشته باشی” را در پیش بگیرد، اما اگر قادر به در نظر گرفتن تمرکز عاطفی مناسب در کنار نقاط قوت فراوان خود باشد، روابطی عمیق و رضایتبخش را کسب خواهد کرد و قادر است در تمام چالشهای پیش روی خود به پیروزی برسد.
Add a Comment